Alce Nero bio hámozott paradicsom 400 g Az Alce Nero Bio Hámozott Paradicsom tökéletes választás azok számára, akik a természetes, autentikus ízeket keresik a konyhájukban. Az Apulia,...
Az Alce Nero bio hámozott paradicsomot az Apulia, Basilicata és Molise régiók termései közül választják ki a terméseket. Abban az esetben szedik le, ha eléri a tökéletes érettségi...
Az Alce Nero hüvelyesek Olaszország legjobb termőterületeiről származnak. Az Alce Nero főtt csicseribors olasz termesztésből származik. A csicseriborsó nagyon régi és keletről származik,...
Az Alce Nero organikus paradicsompüré hosszúkás paradicsomból készül, beleértve a Coimbrát, az Ercole-t és más fajtákat is, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában mintegy...
A csicseriborsó, glikémiás indexe meglehetően alacsony-30 körüli. Fogyasztásával tehát nem emelkedik meg hirtelen a vércukorszint, ráadásul hosszan tartó teltségérzetet eredményez...
Az Alce Nero hüvelyesek Olaszország legjobb termőterületeiről származnak. Az Alce Nero főtt csicseribors olasz termesztésből származik. A csicseriborsó nagyon régi és keletről származik,...
Az Alce Nero hüvelyesek Olaszország legjobb termőterületeiről származnak. Az Alce Nero főtt csicseribors olasz termesztésből származik. A csicseriborsó nagyon régi és keletről származik,...
A borsó a hüvelyesek családjába tartozik, mely Közép-Ázsiából származik, majd elterjedt a Közel-Keleten és Európában is. Főtt borsóink ideálisak mártásokhoz, salátákhoz, akár önmagában...
Alce Nero bio előfőzött csicseriborsó 360 g Az Alce Nero hüvelyesek Olaszország legjobb termőterületeiről származnak. Az Alce Nero főtt csicseribors olasz termesztésből származik...
Az Alce Nero hüvelyesek Olaszország legjobb termőterületeiről származnak. Az Alce Nero főtt csicseribors olasz termesztésből származik. A csicseriborsó nagyon régi és keletről származik,...
Alce Nero Bio Sárga paradicsom püré 350g Az Alce Nero bio sárga paradicsompürét Olaszországban termesztett paradicsom felhasználásával állítják elő. A július és szeptember között...
Az Alce Nero hüvelyesek Olaszország legjobb termőterületeiről származnak. Az Alce Nero főtt csicseribors olasz termesztésből származik. A csicseriborsó nagyon régi és keletről származik,...
Az Alce Nero sárgarépa és lencse pesto kiválasztott alapanyagok felhasználásával készül, és csak extra szuz olívaolajjal dúsított. Ideális tésztaöntetként vagy sokmás étel elkészít...
Az Alce Nero bio főtt Cannellini bab kizárólag olasz gazdaságból származik. A Cannellini babok szinte hengeres alakúak, fehér színűek és rendkívül jól szárítíhatóak. Tökéletes levesek,...
A paradicsomfajták, amelyeket a kész pürék és szószok széles választékára válogattak ki, szilárd, jól strukturált hússal, valamint édes és finom ízekkel rendelkeznek. Az Alce Nero...
A paradicsomfajták, amelyeket a kész pürék és szószok széles választékára válogattak ki, szilárd, jól strukturált hússal, valamint édes és finom ízekkel rendelkeznek. A betakarított...
Az Alce Nero bio fott Borlotti bab kizárólag olasz gazdaságokból származik. A Borlotti fajta gyümölcsös, mely kissé sárga színű, vöröses csíkkal. A magvak nyersen elefántcsont színűek,...
Alce Nero Bio Vellutata- sűrített paradicsom 200 g x 2 A paradicsomot júliusban, augusztusban és szeptemberben szüretelik, és az ízek, illatanyagok és táplálkozási tulajdonságok...
Ínycsiklandó feltét olasz tésztákra, pizzákra vagy szendvicsre. Felbontás után hűtve tárolandó, tartósítószert nem tartalmaz. Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen...
BIO paradicsompüré 3x200g kiszerelésben. Vellutata (krémes) állagú. Az Alce Nero bio krémes paradicsompüré hosszúkás paradicsomból készül, amit mintegy 30 gazdaságban termesztenek...
Az Alce Nero bio paradicsompürét hosszúkás paradicsomból, köztük a Coimbrából, az Ercole-ból és más fajtákból készítik, amelyeket körülbelül 30 gazdaságban termesztenek a Po Delta-ban,...
Az Alce Nero piros pesto a legjobb nyers összetevőkből készül, melyeket extra szűz olívaolajjal és parmezánnal kombinálnak. Csak olasz paradicsommal készült, egyedülálló ízű. Próbálja...
A megfelelo érettségi szinttel betakarított paradicsomot átlagosan nyolc órán belül feldolgozzák, hogy megorizzék a természetes ízüket, aromájukat és tápanyagértéküket...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.